Tradueix

dimecres, 23 d’abril del 2014

Presentació de l'hort

 Bon dia de Sant Jordi!
Avui us presento aquest nou hort a Barcelona! Tot just està començant a arrencar, i és que en temes de plantes i hortalisses, s'ha de tenir paciència.

A la zona de la dreta, la majoria són jardineres amb plantes, tot just comencen a sortir les llavors o a arrelar els esqueixos fets, excepte el gerani que ja està ben florit.
 

És la primera vegada que plantava girasols, i m'he sorprès de la rapidesa en que creixen!!
Ja tinc ganes de veure la flor!


Aquesta taula de cultiu no l'he pogut fer per falta de temps, però aquest estiu miraré de fer-ne una altra, i també alguna jardinera gran per algun arbre fruiter!
Les tomaqueres de l'esquerra ja tenen flors, i d'enciams ja fa dies que en mengem! També ja hem assaborit uns quants raves.

  

La ruca (rúcola), a l'esquerra, que no falti!
 

Algun planter, esperant a que creixi per poder transplantar-lo.


Finalment, us vull presentar el blog d'un amic que ha iniciat un projecte molt engrescador amb un hort a Almenar! Molta sort!! http://desocarrel.wordpress.com/

Així doncs, que tingueu una bona diada, i espero que l'any vinent el roser ja tingui roses en el dia d'avui!


5 comentaris:

  1. Fa molt de goig. Segur que quan creixi encara en farà més.
    Una abraçada.
    Marisa

    ResponElimina
  2. En terres lleidetanes tot va més atrassat, ara tot just començarem a plantar les tomaqueres, tot i així et convido que pugis un dia a Almenar i poguem fer intercanvi de llavors i coneixements!
    Millora't! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja en tinc ganes de venir!!! A veure quan el màster m'ho permet :D

      Elimina
  3. Ostres, quin goig fa aquesta taula de cultiu! I segur que els enciams estaven boníssims! Ara que s'acosta l'hivern suposo que ja heu plantat o ho esteu a punt de fer. Què hi teniu pensat posar?

    ResponElimina